phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Антивируси

BitDefender

BitDefender Antivirus
Plus 2016

BitDefender Internet
Security 2016

BitDefender Total
Security 2016

Kaspersky

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон