phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Фиксни телефони

Panasonic

Panasonic KX-TGC210

Цена: 2 190 ден.

Panasonic KX-TG1611FX

Цена: 1 390 ден.

Panasonic KX-TG1711FX

Цена: 1 490 ден.

Panasonic KX-TS500FX

Цена: 1 790 ден.

Panasonic KX-TS560FX

<

Цена: 2 190 ден.

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон