phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Локација


Како да не пронајдете?


Почитуван клиенту, доколку сте корисник на уред за навигација ние ви овозможуваме да не пронајдете полесно.

Постојат неколку начини да не побарате на вашиот уред за навигација и тоа:


Со впишување на нашата адреса:

Моша Пијаде 21, Куманово, Македонија


Со впишување на точните координати на нашата локација:

N 42° 08' 06.2"

E 21° 43' 18.4"


Со инсталирање на POI (точки на интерес) на вашиот уред за навигација.

Доколку сте корисник на Garmin уредите за навигација потребните датотеки за инсталирање на локацијата на СофтМак на вашиот уред можете да ги преземете од тука, а апликацијата која ке ви биде потребна да ги инсталирате датотеките можете да ја преземете од официјалната страница на POI Loader.

Деталите за процесот на инсталирање и користење на точки на интерес можете да пронајдете во овој Прирачник.