phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Монитори

27"

ACER KA270HAbid (Zeroframe LED Monitor)

Спецификации

Големина: 27” (~68,6 cm),16:9

Контраст: 100.000.000:1 (Dynamic)

Осветленост: 300cd/m²

Бои: 16.7 Million Colors

Време на одговор:4ms

Агол на гледање:178° / 178°

Тежина:5.6 kg

Максимална резолуција: 1920x1080 at 60Hz

Интерфејс: 1 x VGA, 1 x DVI, 1 x HDMI

Останато: Blue Light Filter, eColor Management, Energy Star 6.0, Widescreen Flat Panel Display, Security Lock Slot, Anti-Glare/Matte(3H)

Гаранција: 36 месеци

Цена: 11 290 ден.

За плаќање веднаш 10 690 ден.

23"

DELL P2317H (LЕD IPS монитор)

Спецификации

Големина: 23” (~58,4 cm),16:9

Контраст: 1000:1 (Static)

Осветленост: 250cd/m²

Бои: 16.78 Million Colors

Време на одговор:6ms

Агол на гледање:178° / 178°

Тежина:3.06 kg

Максимална резолуција: 1920x1080 at 60Hz

Интерфејс: 1xVGA, 1xHDMI, 1xDP, 2xUSB2.0, 2xUSB3.0

Останато: Anti-Glare Coating with 3H Hardness, Energy Star, EPEAT Gold, TCO Certified Displays, RoHS Compliant, Security lock slot

Гаранција: 36 месеци

Цена: 10 890 ден.

За плаќање веднаш 10 290 ден.

22"

PHILIPS
223V5LHSB2

Спецификации

Големина: 22” (~ 54.6 cm) 16:9

Контраст: 10.000.000 : 1 (Smart)

Осветленост: 250cd/m²

Агол на гледање: 170° / 160°

Тежина:3.77 kg

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1920x1080 FHD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 5 790 ден.

За плаќање веднаш 5 490 ден.

BENQ
GW2270HE

Спецификации

Големина: 21.5” (~54.6 cm),16:9 Widescreen

Контраст: 20.000.000:1

Осветленост: 250 cd/m2

Агол на гледање:178 / 178 °

Тежина:3.4 kg

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1920x1080 FHD

Интерфејс: VGA, 2 x HDMI

Гаранција: 36 месеци

Цена: 5 990 ден.

За плаќање веднаш 5 690 ден.

18" - 21"

PHILIPS
193V5LSB 18.5" LED

Спецификации

Големина: 18.5” (~ 47 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 10.000.000:1 (Smart)

Осветленост: 200 cd/m2

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1366 x 768

Агол на гледање: 90° / 65°

Интерфејс: VGA

Гаранција: 24 месеци

Цена: 4 990 ден.

За плаќање веднаш 4 690 ден.

DELL E1916He
TN With WLED Backlight

Спецификации

Големина: 18.5” (~ 47 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 600 : 1 (Typical)

Осветленост: 200cd/m²

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1366x768 at 60Mhz

Интерфејс: VGA, DP (Display Port)

Гаранција: 36 месеци

Цена: 5 990 ден.

За плаќање веднаш 5 690 ден.

AOC
E970SWN LED

Спецификации

Големина: 19” (~ 47 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 20.000.000:1(DCR)

Осветленост: 250cd/m²

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1366x768 HD

Интерфејс: VGA

Цена: 4 490 ден.

За плаќање веднаш 4 250 ден.

Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на монитори, нивните спецификации и цени.