phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Аудио

MP3 Плеери

MP3 Multimedia Player

Цена: 700 ден.

Видео

DVD Плеери

Philips

Цена: 2 490 ден.

Samsung

Цена: 2 290 ден.

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон