phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Печатачи

HP

HP DeskJet 2130
(принтер/скенер/копир)

Спецификации

Скенирање: до 1200 х 1200 dpi

Принтање:до 1200 x 1200 dpi

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0

Работен циклус:1000 стр./месец

Димензии:220 x 425 x 560 мм

Тежина:3.6 кг

Гаранција: 12 месеци

Цена: 2 600 ден.

HP LaserJet P1102W
(принтер)

Спецификации:

Процесор: Tensilica/266 MHz

Меморија:8 MB

Принтање: 400 x 600 x 2dpi (600dpi effective output)

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0 port, WiFi 802.11 b/g

Брзина на принтање:19 стр./мин.

Работен циклус:250 - 1500 стр./месец

Димензии:349 x 238 x 196 mm

Тежина:5.3 kg

Гаранција: 12 месеци

Цена: 6 090 ден.

HP LaserJet P1102S
(принтер)

Спецификации:

Процесор: Tensilica/266 MHz

Меморија:8 MB

Принтање: 400 x 600 x 2dpi (600dpi effective output)

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0 port

Брзина на принтање:19 стр./мин.

Работен циклус:250 - 1500 стр./месец

Димензии:349 x 238 x 196 mm

Тежина:5.3 kg

Гаранција: 12 месеци

Цена: 5 090 ден.

HP LaserJet PRO MFP M125A
(принтер/копир/скенер)

Спецификации

Процесор: 600 MHz

Меморија:128 MB

Принтање:600 x 600

Брзина на принтање: До 20 стр./мин.

Скенирање:1200 x 1200 dpi

Брзина на скенирање: До 7 стр./мин.

Копирање:400 x 600 dpi

Брзина на копирање: До 20 стр./мин.

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0 port

Работен циклус: До 8 000 стр./месец

Димензии:420 x 365 x 254 mm

Тежина:8 kg

Гаранција: 12 месеци

Цена: 7 690 ден.

HP LaserJet PRO MFP M125nw
(принтер/копир/скенер)

Спецификации

Процесор: 600 MHz

Меморија:128 MB

Принтање:600 x 600

Брзина на принтање: До 20 стр./мин.

Скенирање:1200 x 1200 dpi

Брзина на скенирање: До 7 стр./мин.

Копирање:400 x 600 dpi

Брзина на копирање: До 20 стр./мин.

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0 port + WiFi

Работен циклус: До 8 000 стр./месец

Димензии:420 x 365 x 254 mm

Тежина:8 kg

Гаранција: 12 месеци

Цена: 8 690 ден.

HP LaserJet PRO MFP M127FN
(принтер/копир/скенер/факс)

Спецификации

Процесор: 600 MHz

Меморија:128 MB

Принтање:600 x 600

Брзина на принтање: До 21 стр./мин.

Скенирање:1200 x 1200 dpi

Брзина на скенирање: До 7 стр./мин.

Копирање:600 x 600 dpi

Брзина на копирање: До 21 стр./мин.

Факс: 300 x 300 dpi

Брзина на испраќање: До 33,6 kbps. - 3 сек./стр.

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0 port, 10/100Base-TX Ethernet network port

Работен циклус: До 8 000 стр./месец

Димензии:420 x 436 x 310 mm

Тежина:9 kg

Гаранција: 12 месеци

Цена: 9 490 ден.

HP LaserJet P3005n
(принтер)

Спецификации

Процесор: 400 MHz

Меморија:48 MB (exandable to 320 MB)

Принтање:1200 x 1200

Брзина на принтање: До 33 стр./мин.

Интерфејс:Hi-Speed USB 2.0 port/ One open EIO slot

Работен циклус: До 100 000 стр./месец

Димензии:400 x 410 x 310 mm

Тежина:16 kg

Гаранција: 12 месеци

Цена: 11 990 ден.

KYOCERA

OKI

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон