phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Конфигурации

Basic     11 990 ден.

Процесор: Intel Celeron G4930

RAM: 4 GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H310 / LGA1151

Графичка карта: интегрирана графичка

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец ,SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Business     17 290 ден.

Процесор: Pentium G6400 Dual Core

RAM: 4GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H410 / LGA1200

Графичка карта: AMD Radeon 7470/1GB

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Extreme     20 490 ден.

Процесор: Intel i3-10100F Comet Lake Quad LGA1200

RAM: 8GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H410 / LGA1200

Графичка карта: AMD Radeon 7470/1GBs

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Basic Gamer    27 990 ден.

Процесор: Intel i5-10400F Comet Lake Six Core LGA1200

RAM: 8 GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H410 / LGA1200

Графичка карта: Nvidia GT730/2GB

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Extreme Gamer    55 990 ден.

Процесор: Intel i7-11700F LGA1200

RAM: 16 GB DDR4

SSD: 240 GB

HDD: 1TB

MB: H510 / LGA1200

Графичка карта: GTX 1650 / 4GB

- PCI-exp, DVI

- ATX куќиште + MS BASE 500, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

- Цените се со пресметан ДДВ 5%

- За плаќање во готово 5% попуст

- Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на конфигурации, нивните спецификации и цени.