phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Екстерни Хард-Дискови

500 GB

500 GB Verbatim Store'n'GO USB 3.0
Portable Hard Drive

Цена: 3 290 ден.

750 GB

1 TB

1.75 TB

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон