phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Скенери

Plustek

OpticPro ST24

Спецификации

Тежина: 2.3 kg

Димензии: 270 x 460 x 66 mm

Резолуција : 1200 x 2400 dpi

Површина на скенирање:216 х 297 mm

Интерфејс:High speed USB 2.0

Гаранција: 1 година

Цена: 5 790 ден.

Epson

HP

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон