phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Фискални апарати

Фискална каса Вардарец

Вардарец може да се користи само како фискална каса (сама за себе) или заедно со софверска апликација за малопродажно работење. Касата е извонредна за стоматолози, лекари и туристички агенции кои работат на компјутер, како и за ресторани и кафулиња кои што имаат помал промет.

Цена: 15 000 ден. + 18%ДДВ.

Прочитај повеќе.

Фискална каса Развигорец

РАЗВИГОРЕЦ е погоден за мали компании кои имаат продажни места (деловни објекти) кои ќе користат мобилна фискална каса или мобилен фискален принтер со можност за bluetooth комуникација, како и за компании кои користат рачен компјутер, компјутер и/или софтвер за малопродажно работење. Касата е одличен избор за сите корисници кои имаат повремена потреба да ја изнесат касата надвор за да направат теренска наплата како дистрибутери, компании кои вршат амбулантна продажба, билетарници, наплатни места и пунктови итн. Касата доаѓа со поголема и попрегледна тастатура во однос на другите модели на пазарот.

Цена: 18 000 ден. + 18%ДДВ.

Прочитај повеќе.

Фискална каса Северец

СЕВЕРЕЦ е најевтина фиксна фискална каса на пазарот, која е погодна за работа во малопродажни места кои немаат потреба од поврзување со компјутер и софтверска апликација.

Цена: 12 500 ден. + 18%ДДВ.

Прочитај повеќе.