phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Контакт

ул. "Моша Пијаде" бр.21

1300 Куманово

Македонија

softmak@softmak.com.mk

digi@softmak.com.mk

++ 389 (0) 31437333

++ 389 (0) 31437333

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон