phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Лаптопи

Asus

GL552VW-CN211D

Спецификации

Процесор: Intel® Core™ i7-6700HQ

RAM: 8GB DDR4 – 2133 MHz

HDD: 1TB 7200 rpm SATA

Монитор: 15.6" FHD IPS Non Glare

Графичка карта: GeForce GT 960M/2GB

DVD SM, 1xHDMI, 1xUSB2.0, 2xUSB3.0, 1xUSB type C, CB-802.11b/g/n_WW, BT4.0, 10/100/1000 LAN, WC, CR, 2-Cell Li-ion Battery.

Гаранција: 24 месеци

Гаранција на батерија: 6 месеци

DOS оперативен систем

Цена: 55 590 ден.

За плаќање веднаш: 52 790 ден.

K556UQ-DM002D

Спецификации

Процесор: Intel® Core i7-6500HQ

RAM: 8GB DDR4 – 2133 MHz

HDD: 1 TB 7200 rpm SATA

Монитор: 15.6" FHD LED NonGlare

Графичка карта: Nvidia GeForce 940MX/2GB

----------------------------

DVD SM, 1xHDMI, 1xVGA, 1xUSB2.0, 1xUSB3.0, 1xUSB type C, Webcam, 802.11b/g/n, WiFi+Bluetooth4.0, 10/100LAN, 2-Cell Li-ion Battery

Гаранција: 24 месеци

Гаранција на батерија: 6 месеци

Цена: 40 590 ден.

За плаќање веднаш: 38 590 ден.

X540-LJ-XX136D

Спецификации

Процесор: Intel® Core i5-5200U

RAM: 6GB DDR3 – 1600 MHz

HDD: 1 TB 5400 rpm SATA

Монитор: 15.6" HD Slim Glare

Графичка карта: Nvidia GeForce 920M/2GB

----------------------------

DVD SM, 1XUSB3.0, 1XUSB2.0, 1XUSB type C, 1XHDMI, 1XVGA, 3in1 CR, 10/100 LAN, 802.11b/g/n_WW, BT 4.0, 3-Cell Li-ion battery

Гаранција: 24 месеци

Гаранција на батерија: 6 месеци

Цена: 33 190 ден.

За плаќање веднаш: 31 590 ден.

X540LA-XX332D

Спецификации

Процесор: Intel® Core i3-5005U

RAM: 4GB DDR3L – 1600 MHz

HDD: 500GB 5400 rpm SATA

Монитор: 15.6" HD Slim Glare

Графичка карта: Intel HD Graphics

----------------------------

DVD+/-RW(DL), 1XHDMI, 1XVGA, 1XUSB3.0, 1XUSB2.0, 1XUSB C, 3in1 CR, WC, 10/100 LAN, CB-802.11b/g/n_WW, BT4.0, 3-Cell Li-ion Battery

Гаранција: 24 месеци

Гаранција на батерија: 6 месеци

Гратис: Торба

Цена: 21 890 ден.

За плаќање веднаш: 20 790 ден.

X540SA-DM290 (White)

Спецификации

Процесор: Intel® Quad-Core N3700

RAM: 4GB DDR3 – 1600 MHz

HDD: 500GB 5400 rpm SATA

Монитор: 15.6" FHD Ultra Slim

Графичка карта: Intel HD Graphics

----------------------------

DVD SM, 1XVGA, 1XHDMI, 1XUSB3.0, 1XUSB2.0, 1XUSB3.1, 10/100/1000LAN, 802.11b/g/n, BT4.0, WebCam, CR, 3-Cell Li-ion Battery

Гаранција: 24 месеци

Гаранција на батерија: 6 месеци

Цена: 17 290 ден.

За плаќање веднаш: 16 390 ден.

X540SA-XX666D

Спецификации

Процесор: Intel® Quad-Core N3160

RAM: 4GB DDR3 – 1600 MHz

HDD: 128 GB SSD

Монитор: 15.6" HD LED Glare

Графичка карта: Intel HD Graphics

----------------------------

DVD SM, 1XVGA, 1XHDMI, 1XUSB3.0, 1XUSB2.0, 1XUSB3.1, 10/100/LAN, 802.11b/g/n, BT4.0, WebCam, CR, 3-Cell Li-ion Battery

Гаранција: 24 месеци

Гаранција на батерија: 6 месеци

Цена: 14 590 ден.

За плаќање веднаш: 13 890 ден.

Dell

Hewlett Packard

Toshiba

Fujitsu

Lenovo

Acer

Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на лаптопи, нивните спецификации и цени.