phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Дигитални апарати и камери

Nikon

Nikon Coolpix L31

Спецификации

Резолуција:16.1 MegaPixels

Објектив:5 х Оптички зум
4 х Дигитален зум

Екран:LCD 2.7” TFT AG

Видео:HD 720p

Меморија:27MB интегрирана меморија

Батерија: AA x 2 + Полнач Eneloop со 2 Rechargeable батерии

Останато:Nikon Торбичка + мемориска картичка Sandisk SD 4GB

Цена: 4 790 ден

За плаќање веднаш: 4 490 ден

Nikon Coolpix S5200

Спецификации

Резолуција:16 MegaPixels

Објектив:6 x Оптички зум
4 х Дигитален зум

Екран:LCD 3”

Видео:FHD 1080p

Меморија:102MB интер. меморија

Батерија:EN-EL19 Rechargeable Li-ion Battery, EH-70P Charging AC Adapter

Останато: WiFi Compatibility, UC-E6 USB Cable, EG-CP16 Audio Video Cable, Camera Strap, ViewNX 2 CD

Цена: 9 590 ден

За плаќање веднаш: 9 100 ден

Nikon D-SLR D3200

Спецификации

Резолуција:24.2 MegaPixels

Објектив:18-55mm VR II

Екран:LCD 3”- 7,5cm TFT-LCD with 230K pixels and a brightness adjustment

Видео:FULL HD 1080p

Меморија:Secure Digital Card (SD,SDHC,SDXC)

Батерија: EN-EL14 Rechargeable Li-ion Battery, MH-24 Charging AC Adapter

Останато:Ferrite Core X 2,Body Cap, Eyepiece Cap, Accessory shoe cover, Lens Cao, Rear Lens Cap, Software CD

Цена: 27 590 ден

За плаќање веднаш: 24 990 ден

Nikon Coolpix L840

Спецификации

Резолуција:16.0 MegaPixels

Објектив:38 х Опт. и 4 х Диг. зум

Екран:VGA Tilt LCD 3.0”

Видео:Full HD 1080/60p (or 50p) movie recording

Меморија:20MB интегрирана меморија

Батерија: Four LR6 (AA-size) alkaline batteries

Останато:

Motion Blur Reduction (Still Pictures)

Vibration Reduction (VR)

EG-CP16 Audio Video

Manual focus with 99 focus areas

Вклучено:Cable, Camera Strap,UC-E16 USB Cable,LC-CP28 Lens Cap

Цена: 11 990 ден

За плаќање веднаш: 11 290 ден

Nikon Coolpix S2800

Спецификации

Резолуција:20.1 MegaPixels

Објектив:5 х Оптички зум, 4 х Дигитален зум

Екран:LCD 2.7”

Видео:HD 720p

Меморија:42MB интегрирана меморија

Батерија: Li-ion Rechargeable

Останато:Торбичка Nikon + Мемориска Карт. Sandisk SD 4GB Motion Blur Reduction Vibration Reduction (eVR)

Цена: 5 250 ден

За плаќање веднаш: 4 990 ден

Nikon Coolpix L340

Спецификации

Резолуција:20.2 MegaPixels

Објектив:28 х Оптички зум 4 х Дигитален зум

Екран:LCD 3”

Видео:1280x720 720p

Меморија:20MB интегрирана меморија

Батерија: AA x 4 батерии

Останато:

Motion Blur Reduction (Still Pictures)

Vibration Reduction (VR)

Вклучено: Торбичка,LC-CP25 Lens Cap, Strap, UC-E16 USB Cable

Цена: 9 790 ден

За плаќање веднаш: 9 180 ден

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон