phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Microsoft софтвер

Microsoft Office Пакети

Microsoft Office 2016 Home & Student

Microsoft Office 2016 Home & Bussines

Microsoft Office 2016 Professional

Microsoft Windows Пакети

СофтМак е официјален сервисен центар во Куманово за компјутери купени преку ADSL пакетите на T-Home Македонија

СофтМак е официјален продажбен партнер на ONE. Целокупната понуда на ONE можете да ја најдете во нашиот салон